William hill

William Hill Casino Club

A William Hill az egyik olyan kaszinó, ami amellett, hogy egy stabil évtizedek óta működő cég áll a hátterében, még magyar nyelvű felülettel is rendelkezik. Akinek gondot jelent az idegen nyelvű – német, angol stb – oldalak használata, az biztos hogy ezt pozitívumként értékeli. A cég már eléggé régóta jelen van a hazai online szerencsejáték piacon, ezért egyáltalán nem meglepő, hogy elégedett magyar felhasználók ezreit tudhatja a regisztrált felhasználó között. Mivel rendkívül jó bónuszokat is kínál, főként ha összevetjük azokat a más oldalak ajánlataival, ezért kimondottan ajánlott olyanok számára is, akik csak mostanság szeretnék próbára tenni a szerencséjüket az online kaszinók világában.

William_amigo_pic

A játékkínálat önmagáért bes
zél, hiszen a hagyományos és népszerű nyerőgépek mellett számos más izgalmas, klasszikusnak számító kaszinós játék is megtalálható a felhozatalban. Ilyen például a blackjack, a rulett (különféle változatokban), a póker, a baccarat és a sic bo is. Más komoly oldalakhoz hasonlóan a William Hill kaszinó platformján is található élő kaszinó, ahol az élő játék izgalmai várnak a játékosokra, attraktív külsejű krupié hölgyek társaságában. Maga az oldal kimondottan felhasználóbarát, nincsenek benne zavaró hatást keltő elemek, a dizájn szép, letisztult. A navigációra sem igazán lehet panaszkodni, mivel minden aloldal pár másodperc után betöltődik és a menüpontok is a számukra optimális helyen találhatók.WH

Az ügyfélszolgálat magasan kiemelkedik az átlagból, ugyanis nem csak egy korlátozott idő intervallumban, hanem a nap 24 órájában elérhetők. A pénzbefizetésre és a pénzkivételre többféle metódus áll a rendelkezésünkre, amelyek között jó néhány alternatív megoldás is helyet kapott.